maand menu
oktober 2024 t.e.m. 4/11
Voorgerechten
rundstong - broccoli
of
sardine - paprika - tomaat
Hoofdgerechten
heilbot - snijboon
of
wilde eend - wortel
Nagerechten
appel - limoen - pompoen
of
after dinner cocktail
of
kaasassortiment + €6
Ook vegetarisch verkrijgbaar. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden.
Voorgerechten
rundstong - broccoli
of
sardine - paprika - tomaat
Soep
auberginesoep met basilicum
Hoofdgerechten
heilbot - snijboon
of
wilde eend - wortel
Nagerechten
appel - limoen - pompoen
of
after dinner cocktail
of
kaasassortiment +6€
Ook vegetarisch verkrijgbaar. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden.
Voorgerechten
rundstong - broccoli
of
sardine - paprika - tomaat
Soep
auberginesoep met basilicum
Tussengerecht
sint jakobsvrucht - prei
Hoofdgerechten
heilbot - snijboon
of
wilde eend - wortel
Nagerechten
appel - limoen - pompoen
of
after dinner cocktail
of
kaasassortiment +6€
Ook vegetarisch verkrijgbaar. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden.
Voorgerechten
rundstong - broccoli
of
sardine - paprika - tomaat
Soep
auberginesoep met basilicum
Tussengerecht
sint jakobsvrucht - prei
Hoofdgerechten
heilbot - snijboon
of
wilde eend - wortel
Kaasassortiment
5 soorten kaas met garnituur
Nagerechten
appel - limoen - pompoen
of
after dinner cocktail
Ook vegetarisch verkrijgbaar. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden.
Lunch menu
Maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Uitgezonderd feestdagen
Hapje & hoofdgerecht
Verrassingsgerecht
Verrassingsgerecht
€ 24
A la carte
's Middags ook verkrijgbaar!
Voorgerechten
-
sardine - paprika - tomaat € 21
-
rundstong - broccoli € 21
-
sint jakobsvrucht - prei € 34
-
auberginesoep met basilicum € 15
Hoofdgerechten
-
wilde eend - wortel € 35
-
heilbot - snijboon € 35
-
vegetarisch seizoensassortiment € 29
Nagerechten
-
appel - limoen - pompoen € 15
-
kaasassortiment € 17
-
after dinner cocktail € 11