maand menu

maart 2025 (t.e.m. 31/3) 

Voorgerechten

pladijs - komkommer
of
kalfsnek - paksoi

Hoofdgerechten

lamsbout sint annahof - witte kool
of
kabeljauw - bloemkool

Nagerechten

appel - pastinaak
of
after dinner cocktail
of
kaasassortiment + €6

Ook vegetarisch verkrijgbaar. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden.

Voorgerechten

pladijs - komkommer
of
kalfsnek - paksoi

Soep

witloofsoep met sesam

Hoofdgerechten

lamsbout sint annahof - witte kool
of
kabeljauw - bloemkool

Nagerechten

appel - pastinaak
of
after dinner cocktail
of
kaasassortiment +6€

Ook vegetarisch verkrijgbaar. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden.

Voorgerechten

pladijs - komkommer
of
kalfsnek - paksoi

Soep

witloofsoep met sesam

Tussengerecht

kalfshartzwezerik - knolselder

Hoofdgerechten

lamsbout sint annahof - witte kool
of
kabeljauw - bloemkool

Nagerechten

appel - pastinaak
of
after dinner cocktail
of
kaasassortiment +6€

Ook vegetarisch verkrijgbaar. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden.

Voorgerechten

pladijs - komkommer
of
kalfsnek - paksoi

Soep

witloofsoep met sesam

Tussengerecht

kalfshartzwezerik - knolselder

Hoofdgerechten

lamsbout sint annahof - witte kool
of
kabeljauw - bloemkool

Kaasassortiment

5 soorten kaas met garnituur

Nagerechten

appel - pastinaak
of
after dinner cocktail

Ook vegetarisch verkrijgbaar. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden.

Lunch menu

Maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag

Uitgezonderd feestdagen

Hapje & hoofdgerecht

Verrassingsgerecht

Verrassingsgerecht
€ 24

A la carte

's Middags ook verkrijgbaar!

Voorgerechten

  • kalfsnek - paksoi € 21
  • pladijs - komkommer € 21
  • kalfshartzwezerik - knolselder € 34
  • witloofsoep met sesam € 15

Hoofdgerechten

  • kabeljauw - bloemkool € 35
  • lamsbout sint annahof - witte kool € 35
  • vegetarisch seizoensassortiment € 29

Nagerechten

  • appel - pastinaak € 15
  • kaasassortiment € 17
  • after dinner cocktail € 11