maand menu
maart 2025 (t.e.m. 31/3)
Voorgerechten
pladijs - komkommer
of
kalfsnek - paksoi
Hoofdgerechten
lamsbout sint annahof - witte kool
of
kabeljauw - bloemkool
Nagerechten
appel - pastinaak
of
after dinner cocktail
of
kaasassortiment + €6
Ook vegetarisch verkrijgbaar. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden.
Voorgerechten
pladijs - komkommer
of
kalfsnek - paksoi
Soep
witloofsoep met sesam
Hoofdgerechten
lamsbout sint annahof - witte kool
of
kabeljauw - bloemkool
Nagerechten
appel - pastinaak
of
after dinner cocktail
of
kaasassortiment +6€
Ook vegetarisch verkrijgbaar. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden.
Voorgerechten
pladijs - komkommer
of
kalfsnek - paksoi
Soep
witloofsoep met sesam
Tussengerecht
kalfshartzwezerik - knolselder
Hoofdgerechten
lamsbout sint annahof - witte kool
of
kabeljauw - bloemkool
Nagerechten
appel - pastinaak
of
after dinner cocktail
of
kaasassortiment +6€
Ook vegetarisch verkrijgbaar. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden.
Voorgerechten
pladijs - komkommer
of
kalfsnek - paksoi
Soep
witloofsoep met sesam
Tussengerecht
kalfshartzwezerik - knolselder
Hoofdgerechten
lamsbout sint annahof - witte kool
of
kabeljauw - bloemkool
Kaasassortiment
5 soorten kaas met garnituur
Nagerechten
appel - pastinaak
of
after dinner cocktail
Ook vegetarisch verkrijgbaar. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden.
Lunch menu
Maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Uitgezonderd feestdagen
Hapje & hoofdgerecht
Verrassingsgerecht
Verrassingsgerecht
€ 24
A la carte
's Middags ook verkrijgbaar!
Voorgerechten
-
kalfsnek - paksoi € 21
-
pladijs - komkommer € 21
-
kalfshartzwezerik - knolselder € 34
-
witloofsoep met sesam € 15
Hoofdgerechten
-
kabeljauw - bloemkool € 35
-
lamsbout sint annahof - witte kool € 35
-
vegetarisch seizoensassortiment € 29
Nagerechten
-
appel - pastinaak € 15
-
kaasassortiment € 17
-
after dinner cocktail € 11